Çarşamba, Mart 05, 2014

Teçhizat-çı

>>>>;Uzun zamandır bisiklete biniyorum. Bisiklet çok faydalı bir araç. Öyle bir araç çok şeye aracı oluyor. geliştiriyor insanı. Sadece sportif yönden ve sağlık açısından bakmayın.. Bisiklet aynı zamanda bir ulaşım aracı. etkileşimli bir araç.. Yolculuğunuzda aktif ve hisseden tarafsınız.. Doğa ile bağınızı kopartmıyor. .hızlandırılmış bir seyir ile farkındalığınızı ve doğa ile etkileşiminizi yüksek seviyede tutan bir araç.. Bisiklet; bir araç.. 

Gölcük-1, 2014, (c)TOA

>>>>Yıllardır dil öğrenmeye çalışıyorum. En yaygın dil elbette ingilizce. Dil dediğin de nedir ki? Benim için dil bir araç'tır. İletişim aracı.. İletişim için kelimelerin anlam ve etkisinin diğer iletişim araçlarına oranla %10 oranında etkin olduğunu düşünürsek iletişimimiz için dilimizi iyi kullanmanın bir anlamı olmadığını ortaya koyabiliriz.. Beden dili' nin sözcüklere oranla daha  çok şey anlattığına dair bir çok iletişim yazısına şahidim.. Peki dil ve öğrendiğimiz onca kelime?!?!.. Dil; bir araç..

Gölcük-2, 2014, (c)TOA

>
>>>>En iyi fotoğraf için en son model makine, en iyi dansı yapabilimek için en özel ayakkabı ve elbise ye, spor branşımızda en iyi performansı sergileyebilmek için en kalite ekipmana sahip olmalıyız.. "En" lerin doğasında kendimizi ezik adletmemek için büyük hedefler ile oyalanıyoruz.. "boğulacaksan büyük denizde boğulmak".. bazen beceriyoruz da..... Kuyruğumuzu kovaladığımız bu oyunda ne kadar hızlı döndüğümüzün hiç bir anlamı yok.. Zamana karşı yarıştığımız, başarıların doyumunu ise asla yaşayamadığımız, fasit bir çemberin içinde miyiz?!?.. yaşayamadan gömülüyor muyuz yavaş yavaş?.. "Hayalperest; yapıyorsan en iyisi olacaksın.. seni konuşmalı cümle alem.. " peki ya! hissedemediklerim... kaçırdıklarım..


karanlığın içinden tek başına, Gölcük, 2014, (c)TOA

>>>>Evet, Araç lar dünyasında yaşıyoruz.. Artık hızlı ve mükemmel olmak zorundayız ya!?!.. Araçlarla donanmalı ve onları iyi kullanmayı becermeliyiz.. Üstün ve farklıyız ya!.. Her bir insanın kendine has özellikleri var elbet.. her insan özeldir.. peki bu kadar techizat odaklı iken özelliklerimizi nasıl keşfedeceğiz.. gerçekten ihtiyacımız ne acaba.. Araçlara ulaşmak ana amacımız haline dönüştüyse.. birileri artık kendi kendine sormalı.. Neden?

Hiç yorum yok: